Hönans dag!

En ung frisk höna lägger i genomsnitt 1 ägg om dagen, när hönan är nöjd med antalet ägg i redet lägger hon sig och ruvar sina ägg i 3 veckor. Bor det dessutom en tupp i flocken är det stor chans att det ruvas fram en kyckling eller två. Ägget är ett av våra mest kompletta livsmedel, det innehåller nästa alla näringsämnen som vi behöver.
Därför vill vi ge hönan & ägget lite extra uppmärksamhet!

 

*Erbjudanden i butik under Hönans dag 27/3

  • 10% rabatt på hönsfoder.
  • 20% rabatt på tillbehör till höns.

 

Se din butiks aktuella öppettider>>

 

*Erbjudandet gäller endast 27 mars 2020 på ordinarie priser & ordinarie lagerfört sortiment i Djur&Natur-butik. Lokala avvikelser kan förekomma, kontakta din butik för mer information. Erbjudandet under Hönans dag kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se