HippoTop One

"Jag har valt HippoTop One eftersom den speciella kombinationen av energi och protein passar mina hästar som behöver bygga muskler samtidigt som de presterar för fullt."

Prestationsfoder för muskelansättning. HippoTop One speciella kombination av energi och protein gör det till det enda kraftfoder som behövs i foderstaten till hästar som behöver bygga muskler samtidigt som de presterar för fullt. Energin byggs upp från en väl avvägd balans mellan stärkelse med hög tunntarms-smältbarhet och skonsamma fiberråvaror för att ge en aktiv och hälsosam häst. Fodrets extra protein gör det också lämpligt under dräktighet, digivning och i alla foderstater där grovfodret är fattigt på protein. Proteinet i HippoTop One är av extra hög kvalitet och kommer bland annat från sojamjöl, jäst och potatisprotein. Linfrökaka och Diamond V ingår för att främja hästens magtarmhälsa och funktion. HippoTop One är ett välbalanserat foder med hög lysinnivå som platsar i foderstaten till såväl fritidshästar, unghästar, aveslston som tävlingshästar på högsta nivå.

• Högenergifoder med extra protein av hög kvalitet
• Protein från sojamjöl och potatisprotein
• Linfrökaka och Diamond V för tarmhälsan
• B-vitaminer, organiskt selen och naturligt E-vitamin

Finns i säck om 15 kg.
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Betmassa
Vete
Korn
Vetekli
Gräsmjöl
Vetefodermjöl
Havre
Sojamjöl
Havrekli
Betmelass
Sojaolja
Linfrökaka
Potatisprotein
Diamond V

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se