HippoPro Müsli

Högenergifoder med värmebehandlad spannmål i müsliform. Värmebehandligen av spannmålen ökar stärkelsens tunntarmssmältbarhet och ger ett energirikt, men skonsamt foder. En hög nivå av fett och smakliga fiberråvaror tillför ytterligare energi i skonsam form. Fodrets viktigaste proteinkällor är sojamjöl, bryggerijäst och värmebehandlade sojabönor vilka alla har en bra aminosyra-sammansättning, bland annat med avseende på lysin. Bryggerijäst anses också ha en positiv inverkan på hästens tarmhälsa och kompletteras i det hänseendet av linfrökaka. HippoPro Müsli är ett näringstätt och välbalanserat färdigfoder i müsliform som passar de flesta hästar.

  • Högt och välbalanserat näringsinnehåll till alla aktiva hästar
  • Värmebehandlad spannmål, bl.a majs
  • Linfrökaka och bryggerijäst för tarmhälsan
  • B-vitaminer, organiskt selen och naturligt E-vitamin
Finns i säck om 20 kg.
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Värmebehandlad majs
Betmassa
Värmebehandlad korn
Vetekli
Rostade sojabönor
Gräsmjöl
Linfröolja
Värmebehandlade ärtor
Havre
Melass
Värmebehandlad vete
Linfrökaka
Havrekli
Bryggerijäst
Sojamjöl
Sojaolja
Salt
Magnesium
Mineraler/Vitaminer
 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se