HippoGrow Alfa

Proteinrikt pelleterat färdigfoder för alla hästar. Specifika krav på sojamjöl, grönmjöl och havre gör HippoGrow Alfa till ett smakligt, skonsamt och proteinrikt foder. Proteinnivån är hög och av god kvalitet. Proteinets smältbarhet är extra hög och aminosyrasammansättningen är gynnsam för hästen med bland annat en hög nivå lysin. Stärkelsenivån är låg vilket vanligen är positivt för hästens magtarmhälsa. Att stärkelsen som ingår dessutom har en hög tunntarmssmältbarhet och kombineras med en hög andel grönmjöl ger ett foder som förser hästen ned extra skonsam energi. HippoGrow Alfa passar i foderstater till alla hästar när man vill komplettera med extra protein av hög kvalitet.

  • Låg stärkelse- och hög fibernivå
  • Högvärdigt protein från sojamjöl
  • Extra hög nivå grönmjöl
  • B-vitaminer, organiskt selen och naturligt E-vitamin
Finns i säck om 15 kg eller 600 kg.
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Gräsmjöl
Sojamjöl
Vete
Korn
Vetefodermjöl
Vetekli
Betmassa
Havre
Melass
Sojaolja
Salt
Magnesium
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se