HippoBas Basic

Välbalanserat färdigfoder som räcker långt. Kombinationen av ett väl avvägt stärkelseinnehåll med hög tunntarmssmältbarhet och energiråvaror såsom betfiber och fett gör HippoBas Basic till ett välbalanserat färdigfoder. Proteinet är av god kvalitet och kommer bland annat från sojamjöl och bryggerijäst. Bryggerijäst anses också ha en gynnsam effekt på tarmen samt bidrar med en hög andel B-vitaminer. Också linfrökaka ingår för dess omvittnat gynnsamma effekt på hästens tarm och mage. HippoBas Basic är ett foder som räcker långt för de flesta hästar.

  • Skonsamma energikällor
  • Högvärdigt sojaprotein
  • Linfrökaka, bryggerijäst och B-vitaminer för tarm och päls

Finns i säck om 15 kg eller 600 kg.

 

Råvaruinnehåll i fallande ordning:

Vetekli
Havre
Vetefodermjöl
Betmassa
Vete
Havrekli
Gräsmjöl
Korn
Betmelass
Linfrökaka
Sojamjöl
Bryggerijäst
Sojaolja
Linfröolja
Salt
Magnesiumoxid
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se